Contacteer ons
Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland

Ontdek met wie je contact opneemt voor algemene hulp, ondersteuning bij live bestellingen en meer

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je contact met ons opnemen voor algemene vragen, log dan in bij de Hub en ga naar het onderdeel ‘Help’ of chat live met ons in de Hub op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur.

Voor hulp bij het inloggen bij de Hub en urgente ondersteuning bij live bestellingen:

📞 +44 (0)20 7138 9037

Onze telefoonlijnen zijn uitsluitend voor vragen over het inloggen bij de Hub, hulp bij live bestellingen en technische ondersteuning. Raadpleeg voor alle andere problemen onze richtlijnen voor de Hub.

Voor het wijzigen van bankgegevens:

💳 Om toegang te krijgen tot het bankgegevens wijzigingsproces, ga naar:

• Partner Hub-account > gedeelte Instellingen > tabblad Betalingen

• Als je beheerdersrechten hebt voor je Hub-account, heb jij hier toegang tot het nieuwe formulier.

Bekijk gerelateerde artikelen voor informatie over: