Je openingstijden wijzigen

Plan vrije dagen in op je tablet of in de Hub en leer hoe je je openingstijden aanpast.

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt op de tablet of in de Hub aangeven op welke dagen je zaak dicht is, zodat je klanten weten wanneer ze bij je kunnen bestellen in de app. Je kunt je vrije dagen tot 365 dagen van tevoren instellen.

Controleer je openingstijden

Je kunt je openingstijden controleren op je tablet. Tik op het menu ☰ in de linkerbovenhoek van het scherm en dan op Openingstijden.

Plan vrije dagen in op je tablet

Via je tablet kun je de dagen inplannen waarop je zaak gesloten is, bijvoorbeeld voor vakanties, verbouwingen of bijscholing van het personeel. Om op je tablet naar de 'Dagen gesloten' te gaan, tik je op het menu en dan op 'Dagen gesloten'.

1. Tik op 'Nieuwe toevoegen' om nieuwe vrije dagen toe te voegen.

2. Vul een begin- en einddatum in en tik op Opslaan als je klaar bent.

We weten dat plannen kunnen wijzigen, daarom kun je zelf de vrije dagen aanpassen en verwijderen.

Plan vrije dagen in met de Hub

Om in de Hub naar 'Vrije dagen' te gaan, klik je op 'Instellingen' en dan op 'Vrije dagen':

1. Klik op 'Nieuwe toevoegen'

2. Selecteer het datumbereik

3. Voeg de reden voor de vrije dagen toe

4. Selecteer de locatie(s) waarvoor dit geldt

5. Om bestaande vrije dagen te bewerken, klik je op het pictogram bewerken om te verwijderen

Wijzig je openingstijden in de Partner Hub

Je kunt je openingstijden permanent wijzigen of tijdelijk wijzigen in verband met nationale feestdagen of evenementen.

1. Gebruik het tabblad ‘Instellingen’ om de openingstijden te bekijken

2. Selecteer een dag en voeg tijden toe of wijzig ze

3. Gebruik de knop ‘+ Tijden toevoegen’ om extra diensten op dezelfde dag toe te voegen

4. Vergeet niet om na het wijzigen ‘Wijzigingen opslaan’ te kiezen

Opmerking: je kunt de openingstijden niet instellen op ‘0’.

Hoe flexibel zijn openingstijden op Deliveroo?

Je kunt voor elke dag van de week elk tijdsbestek kiezen om open of gesloten te zijn. De tijden waarop riders die met Deliveroo samenwerken beschikbaar zijn, worden weergegeven om je te helpen beslissen welke openingstijden je kiest.

Bied je ook afhaal, dan worden die tijden weergegeven met een opmerking dat afhalen niet beïnvloed wordt.

Wat als ik zelf bezorg?

Voor restaurants, met of zonder afhaal, die hun eigen bezorgers gebruiken (Marketplace+) worden tijden van gebieden niet weergegeven en kun je elk tijdsbestek kiezen als beschikbaar voor bestellingen.

Je kunt tijdstippen na middernacht kiezen, de sluitingstijd wordt dan weergegeven met een ‘+1’ om aan te geven dat de sluitingstijd op de volgende dag valt.