Voor vragen over of wijzigingen van openingstijden, bankgegevens, foto's, facturen en betalingen, tablet- of printerproblemen en marketing, alsmede overige informatie:

1. Dien een Help-vraag in Restaurant Hub in, gebruik het tabblad 'Help � ' in de navigatie aan de linkerkant en selecteer 'Contact opnemen'

2. Live chat met ons op weekdagen tussen 10.00 en 18.00 uur vanuit Restaurant Hub

Neem voor wijzigingen in het menu contact op met:  ie.menus@deliveroo.com

Heb je een dringende vraag over een bestelling die momenteel loopt, neem dan contact op met ons supportteam voor Live bestellingen via 353 1526 8611. Houd er rekening mee dat het team op dit telefoonnummer geen andere vragen kan beantwoorden.