Wil je contact met ons opnemen voor algemene vragen, log dan in bij de Hub en ga naar het onderdeel ‘Help’.

Voor urgente hulp bij live bestellingen:

📞 +3902 3057 8333 en kies 1

Voor hulp bij het inloggen bij de Hub, tablet- en printeronderhoud:

Op weekdagen van 10.00-19.00 uur

📞 +3902 3057 8333 en kies 2

🖥 Of log in om contact met ons op te nemen via het onderdeel Help in de Hub

Onze telefoonlijnen zijn uitsluitend voor vragen over het inloggen bij de Hub, hulp bij live bestellingen en technische ondersteuning. Raadpleeg voor alle andere problemen onze richtlijnen voor de Hub.

Voor het wijzigen van bankgegevens:

💳 Vul dit formulier in en je verzoek wordt binnen 72 uur verwerkt.

Bekijk gerelateerde artikelen voor informatie over:

Het bijwerken van je menu

Het wijzigen van je openingstijden

Het gebruiken van Marketer

Het toevoegen van afbeeldingen aan je menu

Het boeken van een professionele fotoshoot

Het bekijken van facturen, betalingen en restituties

Het oplossen van technische problemen