Frankrijk

Ontdek met wie je contact opneemt voor algemene hulp, ondersteuning bij live bestellingen en meer

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je contact met ons opnemen voor algemene vragen, log dan in bij de Hub en ga naar het onderdeel ‘Help’.

Voor urgente hulp bij live bestellingen:

📞 +33 (0)9 77 55 03 31 en kies 1

Voor hulp bij het inloggen bij de Hub, tablet- en printeronderhoud:

Dagelijks van 09.00-21.00 uur

📞 +33 (0)9 77 55 03 31 en kies 2

🖥 Of log in om contact met ons op te nemen via het onderdeel Help van de Hub

Onze telefoonlijnen zijn uitsluitend voor vragen over het inloggen bij de Hub, hulp bij live bestellingen en technische ondersteuning. Raadpleeg voor alle andere problemen onze richtlijnen voor de Hub.

Voor het wijzigen van bankgegevens:

💳 Om toegang te krijgen tot het bankgegevens wijzigingsproces, ga naar: Partner Hub-account > gedeelte Instellingen > tabblad Betalingen Als je beheerdersrechten hebt voor je Hub-account, heb jij hier toegang tot het nieuwe formulier.

Bekijk gerelateerde artikelen voor informatie over: