3. Je account en menu beheren
Menu Manager: je menu('s) bekijken en beheren

Het bekijken, dupliceren en verwijderen van je menu('s) in de Menu Manager uitgelegd

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Hub kun je je menu bekijken en beheren. In dit artikel lees je hoe je een menu beheert, dupliceert en verwijdert.

Je kunt je menu('s) eenvoudig bekijken en bewerken op de pagina Menu Manager in de Hub.

Je menu('s) bekijken en beheren

• Ga in de Hub naar de pagina Menu Manager.

• Hier zie je al je menu's en kun je ze beheren.

• Je ziet onder elke menunaam op hoeveel locaties je menu('s) gepubliceerd zijn en hoeveel tijdblokken je menu('s) hebben.

Bewerken: een menu dupliceren

• Ga naar de pagina Menu Manager in de Hub.

• Zoek het menu dat je wilt dupliceren.

• Klik op de drie stippen naast 'Menu bewerken'.

• Selecteer 'Menu dupliceren'; je gedupliceerde menu verschijnt in de Menu Manager met daarachter '(kopie)'.

Bewerken: een menu verwijderen

• Ga in de Hub naar de pagina Menu Manager.

• Zoek het menu dat je wilt verwijderen (deze optie is alleen beschikbaar voor menu's die niet zijn toegewezen aan locaties).

• Klik op de drie stippen naast ‘Menu bewerken’.

• Selecteer ‘Menu verwijderen’ en bevestig dat je het menu wilt verwijderen.