1. Aan de slag op Deliveroo
De Deliveroo Picker instellen [detailhandels- en levensmiddelenpartners]
De Deliveroo Picker instellen [detailhandels- en levensmiddelenpartners]
K
Geschreven door Kat Kononenko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer bestellingen met gemak door de Deliveroo Picker op het apparaat van je winkel te downloaden. Hieronder staat een stapsgewijze handleiding zodat je aan de slag kunt.

1. Maak logins voor order pickers aan op de Deliveroo Hub.

• Om de Picker te gebruiken, moet je logins voor je winkelpersoneel aanmaken.

• Lees in het Helpcentrum-artikel hier hoe je logins aanmaakt op de Hub

2. Zorg ervoor dat je wifinetwerk de app niet zal blokkeren

• Als de wifi van je winkel centraal wordt beheerd door je hoofdkantoor, kan het wifinetwerk van je winkel soms aanvullende beveiligingsbeperkingen hebben

• Om ervoor te zorgen dat de Deliveroo Picker werkt, moeten bepaalde Deliveroo-domeinen worden toegestaan op het netwerk van je winkel

• Dit betekent dat je mogelijk bij je centrale IT-team moet bevestigen dat dit proces is afgerond

De lijst van domeinen die toegestaan moeten worden op je netwerk staat hier.

3. Download de Picker en plaats een testbestelling.

• Je kunt de Deliveroo Picker hier downloaden via de Google Play Store

• Log op het apparaat van de winkel in bij Deliveroo Picker met de inloggegevens van je winkel, zodat je klaar bent om de testbestelling te accepteren, verzamelen en voltooien

• Plaats een bestelling bij je winkel met de Deliveroo-app voor consumenten – dit is je testbestelling

• Als je een testteam hebt, moet je dit betrekken bij het testproces

4. Begin met het accepteren van bestellingen.

• Zodra je een testbestelling succesvol hebt afgerond, moet je het Sunmi-apparaat uitschakelen en beginnen met accepteren van bestellingen met de Picker

• Denk eraan dat je het bestelnummer op de tas noteert – daardoor kun je de rider aan de correcte bestelling koppelen

Hulp nodig? Hier vind je het antwoord op veelgestelde vragen.