1. Aan de slag op Deliveroo
Veelgestelde vragen: Deliveroo Picker [detailhandels- en levensmiddelenpartners]
Veelgestelde vragen: Deliveroo Picker [detailhandels- en levensmiddelenpartners]
K
Geschreven door Kat Kononenko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom moet ik de Deliveroo Picker gaan gebruiken?

De Deliveroo Picker biedt vele voordelen voor jou, je team en je klanten.

Door de app te gebruiken, kun je fouten beperken en de efficiëntie verbeteren. De app zorgt er zelfs voor dat je bestellingen op meerdere apparaten kunt verzamelen als je het druk hebt.

We ondersteunen de Restaurant Order Manager met retailspecifieke functies niet meer, dus moet je de Deliveroo Picker gebruiken voor toegang tot alle nieuwe functies en ontwikkelingen.

Kan ik de Deliveroo Picker gebruiken op het Sunmi-apparaat dat ik in de winkel heb?

Nee, je kunt de Picker niet downloaden op het Sunmi-apparaat, omdat het niet de functies en capaciteiten heeft die nodig zijn om de Picker en je pickproces te ondersteunen.

Welke instellingen moet ik inschakelen op mijn apparaat?

Zorg ervoor dat de app toegang tot de scanner of camera heeft. Wij raden aan om een laserscanner te gebruiken, omdat uit onderzoek blijkt dat dit apparaat nauwkeuriger is. Controleer ook of je batterijoptimalisatie hebt uitgeschakeld op je apparaat.

Wat moet ik doen als de Picker stopt met werken?

Als je problemen met de Picker ondervindt, moet je dit aan ons laten weten via de Live Chat-functie van de Hub – wij helpen je graag. Je kunt hier een livechat starten.

Wat zijn de criteria voor een 'geschikt/compatibel apparaat’?

Voor het gebruik van de Deliveroo Picker heb je een Android-apparaat nodig dat Android 8 ondersteunt. Wij raden je sterk aan om een barcodescanner te gebruiken voor maximale snelheid en nauwkeurigheid.

Momenteel hebben we geen plannen om de Picker op iOS uit te brengen.