3. Je account en menu beheren
Menu Manager: opties toevoegen, bewerken en verwijderen

Opties toevoegen, bewerken en verwijderen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Opties zijn de keuzes die je klanten geeft om hun bestelling te personaliseren, bijv. Wil je daar saus bij? Je kunt opties toevoegen, bewerken en verwijderen in de Hub.

Je kunt opties toevoegen en bewerken op de pagina Menu Manager in de Hub.

Een optie toevoegen

• Zoek het juiste menu en klik op ‘Menu bewerken’.

• Scrol naar de categorie waaraan je opties wilt toevoegen.

• Klik op de drie stippen en selecteer ‘Opties toevoegen’ en selecteer vervolgens 'Nieuwe opties maken’.

• Geef de optie een naam, bijv. 'Wil je iets te drinken?' en voeg de verschillende keuzes toe.

• Voeg de optie toe aan één menu-item in de categorie of aan alle items in de categorie.

Je kunt als je wilt een extra bedrag voor de opties in rekening brengen en je kunt een maximaal aantal opties instellen waaruit de klant kan kiezen.

Een optie bewerken

• Ga naar de categorie waarvan je de opties wilt wijzigen.

• Klik op de drie stippen en selecteer ‘Opties toevoegen’ om je bestaande opties te zien.

• Selecteer de optie die je wilt bewerken door op het potloodpictogram te klikken.

• Bewerk de naam, prijs, btw en limiet en aan welke items de opties zijn toegewezen.

Een optie verwijderen

• Ga naar de categorie waaruit je opties wilt verwijderen.

• Klik op de drie stippen en selecteer ‘Opties toevoegen’ om je bestaande opties te zien.

• Selecteer de optie die je wilt verwijderen en klik op ‘Verwijderen’.