3. Je account en menu beheren
Menu Manager: omslagfoto's toevoegen en bewerken

Het toevoegen en bewerken van omslagfoto's voor je menu uitgelegd.

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Hub kun je omslagfoto's voor je menu('s) toevoegen en bewerken. In dit artikel lees je hoe je jouw omslagfoto's uploadt en bewerkt in de Menu Manager.

Omslagfoto's verschijnen bovenaan je menu en zijn een geweldige manier om je bedrijf aan klanten te presenteren.

Een nieuwe omslagfoto toevoegen

• Ga in de Hub naar de pagina Menu Manager.

• Kies het juiste menu en klik op ‘Menu bewerken’.

• Klik bovenaan het menu op het fotopictogram en klik op ‘Foto uploaden’.

• Klik nadat de foto is geüpload op ‘Opslaan’.

• Klik op ‘Publiceren’ en je omslagfoto wordt door ons team geverifieerd. De foto verschijnt op je menu wanneer deze is goedgekeurd.

Een omslagfoto bewerken

• Klik in de hoek rechtsonder op de omslagfoto op het fotopictogram.

• Klik op ‘Acties’ en selecteer ‘Nieuwe foto uploaden’.

• Klik nadat de foto is geüpload op ‘Opslaan’.

• Klik op ‘Publiceren’ en je nieuwe omslagfoto wordt door ons team geverifieerd. Deze vervangt je huidige omslagfoto zodra hij is goedgekeurd.