3. Je account en menu beheren
Menu Manager: itemfoto’s toevoegen, bewerken en verwijderen

Het toevoegen, bewerken en verwijderen van itemfoto's uitgelegd.

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Hub kun je itemfoto's voor je menu toevoegen, bewerken en verwijderen. In dit artikel lees je hoe je je itemfoto's organiseert met de Menu Manager.

In de Hub kun je de foto van een item toevoegen, bewerken en verwijderen met de Menu Manager.

Een itemfoto toevoegen

• Ga naar de pagina Menu Manager in de Hub.

• Kies een menu en klik op 'Menu bewerken'.

• Klik op een menu-item en selecteer 'Foto uploaden'.

• Klik na het uploaden van de foto op 'Opslaan'.

• Klik op 'Publiceren'; je foto wordt door ons team geverifieerd. De itemfoto verschijnt op je menu zodra die is goedgekeurd.

Een itemfoto veranderen

• Klik op het menu-item en klik op ‘Acties’.

• Selecteer in het vervolgkeuzemenu ‘Foto verwijderen’.

• Klik op ‘Foto uploaden’ om de nieuwe foto te uploaden.

• Nadat de foto is geüpload klik je op ‘Opslaan’.

• Klik op ‘Publiceren’ en je nieuwe foto wordt door ons team geverifieerd. De nieuwe itemfoto verschijnt op je menu wanneer deze is goedgekeurd.

Een itemfoto verwijderen

• Klik op het menu-item en klik op ‘Acties’.

• Selecteer ‘Foto verwijderen’ uit het vervolgkeuzemenu.

• Klik op ‘Opslaan’.

• Klik op ‘Publiceren’ om je wijzigingen door te voeren. De foto verschijnt niet meer op je menu.