3. Je account en menu beheren
Het toevoegen, bewerken of verwijderen van menucategorieën uitgelegd
Het toevoegen, bewerken of verwijderen van menucategorieën uitgelegd

Het toevoegen, bewerken of verwijderen van menucategorieën uitgelegd

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Hub kun je menu-categorieën toevoegen, bewerken en verwijderen. In dit artikel lees je hoe je items groepeert als categorie en hoe je die bewerkt.

Met de Menu Manager in de Hub kun je een categorie toevoegen, verplaatsen, bewerken en verwijderen. Categorieën gebruik je om items te groeperen, bijvoorbeeld voor Pokébowls, Salades, Voorgerechten etc.

Een categorie toevoegen

• Ga in de Hub naar de pagina Menu Manager.

• Selecteer ‘Menu bewerken’ op het menu waaraan je een categorie wilt toevoegen.

• Scrol omlaag naar het einde van het menu en selecteer ‘+ Nieuwe categorie’.

• Kies een naam voor je categorie, voeg een beschrijving toe en klik op ‘Categorie aanmaken’.

• Klik op 'Publiceren’ wanneer je menu-items aan de categorie hebt toegevoegd.

• Je kunt categorieën zichtbaar maken op verschillende tijden per dag of week door een 'ingepland menu' te maken.

Een categorie verplaatsen

• Klik in de Menu Manager op 'Menu bewerken' en selecteer het tabblad 'Menu's'.

• Klik op de naam van het ingeplande menu dat je wilt bewerken.

• Klik op 'Categorieën bewerken' en selecteer 'Positie categorie wijzigen'.

• Zet de categorieën in de volgorde die je wilt.

• Klik op 'Opslaan' en 'Publiceren' om de wijzigingen door te voeren.

De naam of beschrijving van een categorie bewerken

• Zoek de categorie of categoriebeschrijving die je wilt bewerken.

• Selecteer het potloodpictogram rechts naast de categorienaam of -beschrijving.

• Maak je wijzigingen en bevestig ze.

• Klik op ‘Publiceren’ om je menu live te zetten met de nieuwe naam/beschrijving van de categorie.

Een categorie verwijderen

• Ga naar de categorie die je wilt verwijderen.

• Klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van de categorie.

• Selecteer 'Categorie verwijderen'.

• Bevestig dat je deze categorie wilt verwijderen.

• Klik op 'Publiceren' om je menu live te zetten zonder de categorie die je hebt verwijdert.