3. Je account en menu beheren
Menu Manager: een menu-item toevoegen, bewerken en verwijderen
Menu Manager: een menu-item toevoegen, bewerken en verwijderen

Het toevoegen, bewerken en verwijderen van een menu-item uitgelegd.

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een nieuw menu-item toevoegen

• Ga in de Hub naar de pagina Menu Manager.

• Zoek het menu waaraan je het item wilt toevoegen en selecteer 'Menu bewerken'.

• Scrol naar de categorie waaraan je het item wilt toevoegen en selecteer '+ Nieuw item'.

• Voeg iteminformatie toe: naam, beschrijving, afbeelding, prijzen en btw-tarieven en klik op 'Item toevoegen' wanneer je klaar bent.

• Klik op 'Publiceren' om het menu met het nieuwe item live te zetten.

Een menu-item bewerken:

• Klik in de Menu Manager op het menu-item dat je wilt bewerken.

• Wijzig de naam, beschrijving, afbeelding, prijs of btw-tarieven van het item.

• Klik wanneer je klaar bent op ‘Opslaan’.

• Klik op ‘Publiceren’ om het menu met het bewerkte menu-item live te zetten.

Een menu-item verwijderen

• Klik in de Menu Manager op het menu-item dat je wilt verwijderen.

• Klik op 'Item verwijderen’

• Bevestig dat je dit item wilt verwijderen.

Vergeet niet om op 'Publiceren’ te klikken om je wijzigingen door te voeren zodat klanten ze kunnen zien.