3. Je account en menu beheren
Menu Manager: een menu op een of meerdere locaties publiceren
Menu Manager: een menu op een of meerdere locaties publiceren

Ontdek hoe je een menu op een locatie publiceert en hoe je hetzelfde menu aan meerdere locaties toevoegt

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Hub kun je je menu op een of meerdere locaties publiceren. In dit artikel lees hoe je een menu publiceert.

Publiceer je menu op je locatie en voeg het desnoods makkelijk toe aan meerdere locaties.

Een menu op één locatie publiceren

• Ga in de Hub naar de pagina Menu Manager.

• Zoek het menu dat je wilt publiceren en klik op ‘Menu bewerken’.

• Zoek de knop 'Publiceren' en klik op de drie stippen rechts ervan.

• Klik op 'Kies locaties om op te publiceren'.

• Selecteer de locatie(s) waarop je dit menu wilt publiceren en tik op 'Publiceren'.

Een menu op meerdere locaties publiceren

• Ga in de Hub naar de pagina Menu Manager.

• Zoek het menu dat je wilt publiceren en klik op ‘Menu bewerken’.

• Klik op de drie stippen naast de knop 'Publiceren' en selecteer 'Publiceren op extra locaties'.

• Klik op 'Kies locaties om op te publiceren'.

• Selecteer de locaties waarop je dit menu wilt publiceren en tik op 'Publiceren'.