1. Aan de slag op Deliveroo
Een picker aan je winkel toevoegen [detailhandels- en levensmiddelenpartners]
Een picker aan je winkel toevoegen [detailhandels- en levensmiddelenpartners]

Volg de onderstaande stappen voor het aanmaken en beheren van logins voor je personeel

K
Geschreven door Kat Kononenko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aanmaken van logins voor je pickers:

1. Ga naar Hub en klik op de teamsessie.

2. Scrol naar beneden naar de paarse balk en selecteer 'Een nieuwe picker toevoegen' (niet 'Nodig een teamlid uit').

3. Voer de naam van de picker, de gebruikersnaam, het wachtwoord en het toegangsniveau in (voor welke locatie de picker gaat verzamelen).

4. Selecteer 'Picker toevoegen'.

Zodra je deze stappen hebt voltooid, kan je picker de Picker-app downloaden op een compatibel apparaat en inloggen met de door jou aangemaakte inloggegevens.

Als je problemen ondervindt of vragen hebt, kun je contact opnemen met ons supportteam via Hub.

Wij staan voor je klaar.