MobiControl gebruiken

Als Deliveroo-partner moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste versie van MobiControl hebt gedownload.

K
Geschreven door Kamila Schneider
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De MobiControl-app is essentieel voor toegang tot de nieuwste functies die je als partner van Deliveroo nodig hebt.

Met MobiControl kunnen we ervoor zorgen dat je altijd de nieuwste ROM-applicaties hebt zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.

Als de MobiControl-app niet op je apparaat is geïnstalleerd, moet je je opnieuw aanmelden, zodat je over de nieuwste updates en functies van onze Deliveroo ROM-applicatie beschikt.

Zo controleer je of de MobiControl-app op je apparaat is geïnstalleerd.

1. Ga naar het appoverzicht.

2. Controleer of er een app met de naam 'MobiControl' is geïnstalleerd.

Als MobiControl al op je apparaat is geïnstalleerd:

1. Controleer of het apparaat is verbonden met internet.

2. Open de MobiControl-app.

3. Voer de aanmeldings-ID (de code die je hebt ontvangen) in

4. Druk op 'Enroll' (Aanmelden).

Als MobiControl niet op je apparaat is geïnstalleerd:

Reset je apparaat naar de fabrieksinstellingen

1. Ga naar Device settings (Apparaatinstellingen) → zoek 'Factory Reset' (Fabrieksinstellingen herstellen) → tik op Reset.

2. Zorg ervoor dat alle gegevens worden gewist, ook de gegevens in de interne opslag. Selecteer geen optie om een back-up te maken voordat je de fabrieksinstellingen terugzet.

Registreer je met Android For Work

1. Start het installatieproces voor het nieuwe apparaat.

2. Zorg ervoor dat je bent verbonden met internet.

3. Voer in het inlogscherm van Google AFW#MOBICONTROL in als e-mailadres. Zo wordt het apparaat gekoppeld aan de MobiControl-servers en wordt de 'MobiControl'-applicatie gedownload.

4. Voltooi de apparaatinstallatie als a new device (een nieuw apparaat).

5. Zodra de installatie is voltooid, wordt automatisch de MobiControl-app geopend. Als je hierom wordt gevraagd, geef je de vereiste toestemmingen (bijv. de toestemming Draw over other apps (Weergeven boven andere apps)).

Het apparaat aanmelden

1. Open de MobiControl-app.

2. Voer de aanmeldings-ID in.

3. Druk op 'Enroll' (Aanmelden).