6. Probleemoplossing en technische ondersteuning
Deliveroo toestaan op het netwerk van je winkel [detailhandels- en levensmiddelenpartners]
Deliveroo toestaan op het netwerk van je winkel [detailhandels- en levensmiddelenpartners]
K
Geschreven door Kat Kononenko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zorg ervoor dat de Deliveroo Picker werkt op je netwerk

Als de wifi van je winkel centraal wordt beheerd door je hoofdkantoor, kan het wifinetwerk van je winkel soms aanvullende beveiligingsbeperkingen hebben.

Om ervoor te zorgen dat de Picker werkt, moeten bepaalde Deliveroo-domeinen worden toegestaan op het netwerk van je winkel. Dit is vaak als je winkel domeinblokkering, IP-filtering en/of TLS-onderschepping (Transport Layer Security) gebruikt.

De volgende domeinen moeten toegestaan zijn op het netwerk van je winkel. Je moet deze domeinen mogelijk delen met je IT-team om te bevestigen dat dit proces, ook wel whitelisting genoemd, afgerond is.

Eindpuntcategorie

Eindpuntdomein

Poortnummers / bereiken

API’s van Deliveroo

deliveroo.net

roocdn.com

deliveroo.co.uk (Verenigd Koninkrijk)

deliveroo.ie (Ierland)

deliveroo.nl (Nederland)

deliveroo.fr (Frankrijk)

deliveroo.be (België)

deliveroo.es (Spanje)

deliveroo.it (Italië)

deliveroo.com.au (Australië)

deliveroo.com.sg (Singapore)

deliveroo.tw (Taiwan)

deliveroo.hk (Hongkong)

deliveroo.com.kw (Koeweit)

deliveroo.ae (Verenigde Arabische Emiraten)

sqs.eu-west-1.amazonaws.com

443

Analyse- en crashrapportage van Deliveroo

firebaseio.com

*.crashlytics.com

crashlyticsreports-pa.googleapis.com

googleusercontent.com

retail-picking-app.appspot.com

datadoghq.com

rum.browser-intake-datadoghq.com

logs.browser-intake-datadoghq.com

*.browser-intake-datadoghq.com

10000-20000 (segment)

443

Intercom

Essentieel:

Raadpleeg hier de documentatie van Intercom voor optionele domeinen.