3. Je account en menu beheren
Unieke identificatiecodes toevoegen in Menu Manager [alleen voor partners in de detailhandel]
Unieke identificatiecodes toevoegen in Menu Manager [alleen voor partners in de detailhandel]

Unieke identificatiecodes toevoegen aan al je producten

I
Geschreven door Imaan Virani
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Unieke identificatiecodes toevoegen in Menu Manager

Stap 1: Klik op Menu bewerken op het beginscherm van Menu Manager

Stap 2: Klik op de drie puntjes onder de knop 'Publiceren' waarmee een pop-upvenster wordt geopend. Selecteer Internationale artikelnummers (IAN's) toevoegen.

Stap 3: Voeg unieke identificatiecodes toe voor elk product op het menu, indien van toepassing