De Deliveroo Picker gebruiken
I
Geschreven door Imaan Virani
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Deliveroo Picker vereenvoudigt het verzamelproces voor de bestellingen van je klanten.

Hoe de Picker werkt

Als een bestelling binnenkomt, krijg je een melding op het scherm. Tik om te bekijken wat er in de bestelling zit.

De bestelling verzamelen

Pak het eerste item in het schap. Swipe het item op je apparaat van links naar rechts. Het door jou gepakte item gaat van 'Wordt verzameld' naar 'Verzameld'. Ga door met het markeren van items als 'Verzameld’ terwijl je ze in de schappen verzamelt.

Een item vervangen

Is er iets in de bestelling niet op voorraad? Lees hier hoe je niet-beschikbare items moet vervangen.

Een item verwijderen

Als een item niet op voorraad is, kun je dit uit de bestelling verwijderen.

1. Swipe van rechts naar links op het item.

2. Aan de rechterkant worden opties weergegeven. Tik op Verwijderen.

Een vervanging of verwijdering ongedaan maken

Heb je het oorspronkelijke item gevonden? Geen probleem.

Een vervanging ongedaan maken:

1. Tik op Verzameld bovenaan

2. Selecteer het vervangen item

3. Swipe van rechts naar links

4. Selecteer Ongedaan maken

Een verwijdering ongedaan maken:

1. Tik op Verwijderd bovenaan

2. Selecteer het item

3. Swipe van rechts naar links

4. Selecteer Ongedaan maken

Een bestelling voltooien

Als elk item is verzameld, tik je onderaan op Bestelling voltooien. Je kunt de bestelling niet meer bewerken.

Als je de bestelling niet voltooit, sturen we geen rider en kan het zijn dat je bestelling laat wordt geleverd of wordt geweigerd.

Je bestelling aan een rider overhandigen

Als je bestelling voltooid is, wordt de status van je bestelling gewijzigd naar Rider haalt op. Je kunt zien hoe ver weg de rider is. Zorg ervoor dat je de juiste bestelling aan de rider overhandigt.

Als de bestelling is opgehaald, wordt de status gewijzigd naar Rider levert.

Nadat een bestelling is geleverd

Als je een oude bestelling moet bekijken, kun je bestellingen van de afgelopen dagen bekijken in ‘Je eerdere bestellingen’.