Als beheerder in de Restaurant Hub kun je je bankrekeninggegevens nu snel en veilig bekijken en bijwerken.

We gebruiken een veilige externe verificatiedienst genaamd DirectID om betaalgegevens te verifiëren.

Je betaalgegevens bekijken en bewerken (alleen voor beheerders)

Zo bekijk je je betaalgegevens:

1. Log in bij de Restaurant Hub

2. Selecteer in het menu links ‘Instellingen’ en ga naar het tabblad ‘Betalingen’

Zo bewerk je je betaalgegevens:

1. Log in bij de Restaurant Hub

2. Selecteer in het menu links ‘Instellingen’ en ga naar het tabblad ‘Betalingen’

3. Selecteer ‘Bankrekening verifiëren met DirectID’

4. Selecteer vervolgens de rekening waarop je momenteel wordt uitbetaald

5. Geef toestemming om je financiële gegevens te delen met onze verificatiepartner, DirectID

6. Je moet inloggen bij je bankrekening via de autorisatieprocedure van je bank

Nadat het verificatieproces is voltooid, kun je je bankrekening bijwerken door te tikken op ‘Bankrekening wijzigen met DirectID’.

Je hebt beheerdersrechten nodig om dit te doen, elke keer dat je je betaalgegevens wilt bijwerken.

We sturen je een e-mail om de update te bevestigen. Je moet op de link ‘Bevestig je bijgewerkte bankrekening’ in deze e-mail klikken.

Dat was het!

Je bankrekening wordt meteen bijgewerkt. Je hoeft verder niets meer te doen, we maken je volgende factuur over naar je bijgewerkte rekening. Meer informatie over je facturen en betalingen van Deliveroo.

Opmerking: voor het verificatieproces van DirectID heb je de gegevens van je huidige bankrekening nodig.

Veelgestelde vragen

Mijn nieuwe bank staat niet vermeld in het verificatieproces

We breiden de lijst met banken die onze externe verificatiedienst ondersteunt continu uit.

Staat jouw bank er tijdens het verificatieproces niet tussen, neem dan contact met ons op in de Hub. Ons team reageert dan zo snel mogelijk om je bankgegevens handmatig te wijzigen.

Ik krijg het volgende bericht: ‘We konden je niet verifiëren als eigenaar van deze rekening’

Probeer het proces opnieuw en controleer daarbij of je alle gegevens juist hebt ingevoerd.

Werkt het nog steeds niet? Stuur ons een ondersteuningsverzoek via de Hub (‘Help’) en ons team neemt contact met je op. Je wordt gevraagd een formulier in te vullen voor aanvullend bewijs dat je de eigenaar bent, bijv. een bankafschrift.

Ik ben geen geautoriseerde rekeninghouder van de bankrekening. Kan ik wijzigingen aanvragen?

De rekeninggegevens kunnen alleen gewijzigd worden door geautoriseerde rekeninghouders. Dit beschermt onze partners tegen fraude of andere risico’s.

Ik heb de wijziging in mijn betaalgegevens niet gemaakt

1. Verander je wachtwoord voor de Hub. Kies een wachtwoord dat je nog nooit eerder hebt gebruikt.

2. Wijzig je bankgegevens in de juiste bankrekening via het hierboven beschreven proces.

3. Controleer wie er in de Hub toegang en beheerdersrechten heeft, dit kun je zien op de Team-pagina.

4. Neem contact met ons op zodat ons team meteen kan controleren of er betalingen zijn gedaan.