2. Je bedrijf laten groeien
Veelgestelde vragen over Rewards

Meer informatie over ‘Rewards’, ons digitale stempelkaartprogramma waarmee partners hun loyaalste klanten belonen

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Rewards is Deliveroo’s digitale stempelkaart waarmee je je meest waardevolle klanten beloont en aanmoedigt nog vaker bij je te bestellen.

Met Rewards is je bedrijf ook beter zichtbaar voor onze klanten.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je nu meteen aanmelden voor Rewards in het onderdeel Marketer van de Restaurant Hub. Klik op ‘Doe nu mee met Rewards’ en kies met welke van je locaties je wilt meedoen aan het programma.

Hoe werkt Rewards voor mijn klanten?

Nadat ze een in aanmerking komende bestelling van € 12 of meer (exclusief kosten en fooien) bij je hebben geplaatst, verdienen klanten automatisch hun eerste ‘stempel’ (1/3).

Je klanten hebben vervolgens 30 dagen de tijd om nog twee in aanmerking komende bestellingen te plaatsen (2/3), om hun stempelkaart vol te maken (3/3) en een Reward te verdienen op hun volgende aankoop bij jou.

Zodra klanten de stempelkaart vol hebben, hebben ze 30 dagen de tijd om een Reward van € 10 in te wisselen.

Rewards per markt

In aanmerking komende bestelling (1/3)*

Reward Plus-klant (3/3)*

Reward niet-Plus-klant (3/3)*

Verenigd Koninkrijk

£15

£8

£6

Verenigde Arabische Emiraten

40 AED

30 AED

20 AED

Koeweit

5 KD

3 KD

2 KD

Hongkong

$ 150

$ 85

n.v.t.

Singapore

$ 25

$ 10

n.v.t.

België

€12

n.v.t.

€10

Frankrijk*

€15

€10

€8

Italië

€15

€10

€8

* In Frankrijk moet net als in andere markten een in aanmerking komende bestelling geplaatst worden (1/4), maar om Plus Rewards en niet-Plus Rewards te verdienen, moeten klanten 4 aankopen doen (4/4)

Regionale beperkingen van toepassing, Plus en Plus Rewards-programma momenteel niet beschikbaar in Ierland, België en Nederland.

Kan ik Marketer-aanbiedingen én Rewards hebben?

Ja, dat kan.

Klanten verdienen ‘stempels’ met hun bestellingen als de bestelwaarde vóór de korting van de aanbieding € 12 of meer was (exclusief kortingen en fooien, zie tabel hierboven).

Ik heb restaurantlocaties in verschillende gebieden, kan ik al die locaties laten meedoen aan het Rewards-programma?

We raden je aan met Rewards mee te doen bij alle open locaties, vooral in gebieden (we noemen deze ‘zones’) waarin een klant mogelijk meerdere locaties ziet in de app.

Je kan echter ook een enkele locatie kiezen als je dat liever doet.

Hoe worden Rewards-kortingen weergegeven op mijn facturen en de bestelbonnen van Deliveroo?

De Rewards-incentive wordt op je factuur weergegeven als betaalaanpassing.

Op de bestelbon wordt de Reward weergegeven als een voucher van € 10

Wat gebeurt er als ik mijn bedrijf of een van mijn locaties moet sluiten terwijl ik meedoe met Rewards?

Raadpleeg de Algemene voorwaarden van Rewards voor alle informatie.

Om te voorkomen dat klanten die een Rewards-stempelkaart zijn begonnen nadeel ondervinden, moet je ten minste 30 dagen van tevoren aangeven dat je met Rewards stopt.

Kan ik op mijn Deliveroo-tablet zien hoeveel stempels een klant heeft verdiend?

Dit is niet op je tablet te zien. Je krijgt van ons maandelijks een volledig rapport met deze informatie.

Kan een klant meerdere kaarten per maand bij dezelfde partner volmaken?

Jazeker! Zodra een klant een Reward gebruikt, kan die beginnen met een nieuwe stempelkaart.

Kan ik Rewards promoten buiten de Deliveroo-app?

Jazeker!

Hoe meld ik me af voor het programma?

Je kunt je deelname aan Rewards beheren in het onderdeel Marketer van de Restaurant Hub. Je kunt Rewards volledig verlaten of de locaties die meedoen wijzigen.

Voor de beste klantervaring raden we je aan om te zorgen dat je minimaal 90 dagen aan Rewards kunt meedoen.

Als je je afmeldt voor Rewards, moet je nog wel de kosten van Rewards dekken voor klanten die een ‘stempelkaart’ zijn gestart (1/3) en de Rewards die ze hebben verdiend willen gebruiken (3/3).