3. Je account en menu beheren
Een supportaanvraag indienen in de Partner Hub

Gebruik het tabblad ‘Help’ in de Hub om problemen snel op te lossen

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een probleem dat opgelost moet worden of wil je een vraag stellen?

In de Partner Hub dien je heel makkelijk een aanvraag in om je probleem snel op te lossen.

Dit doe je in drie eenvoudige stappen

Stap 1: log in bij de Partner Hub, klik op het tabblad ‘Help’ en ga naar ‘Contact opnemen’.

Voor relevante informatie kun je ook naar ons Helpcentrum door te klikken op de knop ‘Helpcentrum’.

Stap 2: om je aanvraag in te dienen, vul je het formulier in door een onderwerp en subonderwerp te kiezen.

Als je wilt kun je ook in een paar zinnen uitleggen wat er aan de hand is, zodat ons supportteam je aanvraag sneller kan behandelen.

Je kunt ook een bestand of schermafbeelding uploaden.

Stap 3: klik nadat je alles heb ingevuld op ‘Indienen’.

Nadat je je aanvraag hebt ingediend, verschijnt er een donkergrijze pop-up met een bevestiging van je aanvraag.

Dat was het! Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.