Een externe printer koppelen aan het mobiele apparaat van je restaurant (SUNMI)

We raden je aan elke bestelling af te drukken om te voorkomen dat je fouten maakt of bestellingen misloopt. Wil je de geïntegreerde printer van je SUNMI-apparaat niet gebruiken, dan kun je verbinding maken met elke printer met bluetooth-functionaliteit.

Hieronder hebben we de populairste bonprinters op een rijtje gezet die geschikt zijn voor bluetooth en die je kunt gebruiken om bestellingen van je SUNMI-apparaat af te drukken.

Opmerking: we garanderen de compatibiliteit niet en bieden geen ondersteuning voor deze externe apparaten.

Compatibiliteit is altijd afhankelijk van jouw specifieke instellingen (waaronder maar niet beperkt tot je internetverbinding, de instellingen van je firewall en interne POS-systeem). We raden je daarom aan om, waar mogelijk, een expert in te schakelen voor het installeren en configureren van je printer.

Bestellingen afdrukken vanuit je pagina Live bestellingen

Je kunt op elk apparaat bestellingen accepteren via je pagina Live bestellingen. Je kunt deze bestellingen afdrukken op elke printer die is verbonden met je wifi-netwerk.

Bijvoorbeeld: als je je bestellingen accepteert op een Android-apparaat, kun je elke printer die aan dit apparaat is gekoppeld gebruiken om je bestellingen af te drukken. Als je bestellingen accepteert op je kantoor-pc, kun je elke printer gebruiken die met hetzelfde netwerk als die pc is verbonden.

Met welke printer je jouw apparaat koppelt is uiteindelijk afhankelijk van hoe groot je de bonnen wilt afdrukken. In de bovenstaande tabel staan een aantal populaire bonprinters.

Opmerking: hoewel we kunnen bevestigen dat Live bestellingen met de meeste printers werkt, kunnen we niet elke mogelijke combinatie tussen printer/apparaat testen op compatibiliteit.

Het kan voorkomen dat bepaalde combinaties tussen printers en apparaten niet compatibel zijn. Schakel een technicus in voordat je tot aanschaf overgaat en download de juiste drivers voor je apparaat.