6. Probleemoplossing en technische ondersteuning
Veelgestelde vragen: Live bestellingen in de Deliveroo Web-app
Veelgestelde vragen: Live bestellingen in de Deliveroo Web-app

Voor restaurants die voor het eerst de Deliveroo Web-app gebruiken om bestellingen te verwerken

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat gebeurt er als ik op een andere pagina van de Partner Hub ben en een bestelling ontvang?

Je krijgt een melding over de bestelling als je op een andere pagina in Partner Hub bent. Je moet naar de pagina Live bestellingen gaan om de bestelling te accepteren. Voor de beste ervaring raden we je aan zoveel mogelijk op de pagina Live bestellingen te blijven.

Meer informatie over de Partner Hub
We gebruiken een geluid om je te laten weten wanneer er een nieuwe bestelling binnen komt, samen met een visuele melding.
🔊
Ben je al op de pagina Live bestellingen, dan zie je de nieuwe bestelling automatisch tevoorschijn komen op je scherm. Het scherm begint ook na 1 minuut te knipperen als je de bestelling nog niet hebt geaccepteerd.
Daarnaast bieden we ook browsermeldingen. Die kun je inschakelen via de pagina Live bestellingen.

Meer informatie over het inschakelen van meldingen.

Verschijnt het tabblad Live bestellingen automatisch op de voorgrond wanneer er een nieuwe bestelling binnenkomt?

Nee, je krijgt een geluid te horen maar je moet naar het tabblad Live bestellingen navigeren om de bestelling te accepteren.

Wat als mijn geluid niet werkt?
We kunnen niet garanderen dat het geluid in elke browser werkt. We raden je aan Google Chrome te gebruiken voor de beste gebruikerservaring.
Doet je geluid het niet, dan ontvang je als er een bestelling binnenkomt nog wel de visuele meldingen op je startpagina.

Wat gebeurt er als het browservenster geminimaliseerd is?
Je hoort om de paar seconden een geluidssignaal tot je de bestelling accepteert, anders wordt deze automatisch afgewezen.

Kan ik het geluidssignaal veranderen?
Nee, dit kun je niet veranderen. Je hoort het elke 3 seconden bij een nieuwe bestelling.  We raden je aan het volume op ten minste 50% te zetten.

Wat gebeurt er als ik het browservenster sluit?
Sluit nooit je browservenster zonder eerst je restaurant te sluiten via het tabblad Instellingen van Live bestellingen.
Je restaurant sluit niet automatisch als je de browser afsluit, waardoor er meer bestellingen worden afgewezen.

Kan ik een willekeurige printer gebruiken?
Zolang je de printer kunt aansluiten op je eigen apparaat en andere webpagina's kunt afdrukken, moet je je bestellingen ook kunnen afdrukken.

Kan ik bestellingen in de Partner Hub op elk apparaat accepteren?
Ja, je hebt op elk apparaat met een browser toegang tot de Partner Hub. Sommige browsers werken beter dan andere en elk apparaat werkt net even anders.

We raden je aan een laptop of desktopcomputer te gebruiken en geen mobiele telefoon. Zo beperk je het aantal afwijzingen tot een minimum. De beste browser om te gebruiken is Google Chrome.

Is een POS-integratie mogelijk als je bestellingen ontvangt via de Partner Hub?
POS (Point of Sale-integratie) is beschikbaar. Er zijn wel een paar belangrijke dingen om op te letten. Live bestellingen is op dit moment niet geoptimaliseerd voor POS-integratie.

Belangrijk:
Automatisch accepteren is niet beschikbaar voor Live bestellingen in de Web-app. Je moet elke bestelling nog steeds handmatig accepteren voordat die naar je POS wordt verzonden.
POS-fouten zijn nog niet in de Web-app te zien. Als het verzenden van een bestelling naar de POS mislukt, is dit niet in de Web-app terug te zien.

Wie heeft toegang tot de Live bestellingen in Partner Hub?
Op dit moment heeft iedereen met toegang tot je account op Partner Hub toegang tot het tabblad Live bestellingen.

Kan ik bij meerdere vestigingen tegelijk inloggen om bestellingen te accepteren?
Ja, als je organisatie meerdere vestigingen heeft (omdat je meerdere menu's of een virtual brand hebt), kun je elke vestiging in een apart tabblad openen.
Daarna kun je bestellingen voor alle vestigingen op hetzelfde apparaat ontvangen.