Waarom werkt mijn printer niet?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Controleer of je printer is verbonden.

• Zorg dat Bluetooth op je tablet is ingeschakeld.

• Als het goed is, is ‘Jolimark TP510@’ of ‘20:2C:B7@’ zichtbaar als beschikbaar/gekoppeld apparaat.

• De pincode voor het verbinden van de printer met de tablet is 1234.

Zorg dat je tablet niet in de modus Niet storen/vliegtuigmodus staat.

Is de printer verbonden maar drukt hij nog steeds niet af, dan kan het zijn dat de tablet in de modus ‘Niet storen’ of de vliegtuigmodus staat, die het Bluetooth-signaal blokkeert.

Dit gebeurt zelfs als het Bluetooth-signaal te zien is, dus controleer altijd of Niet storen/vliegtuigmodus is uitgeschakeld.

Voor ASUS-tablets:

• Ga naar instellingen

• Selecteer ‘niet storen’

• Stel in op ‘handmatig instellen

• Selecteer vervolgens ‘niet storen uitschakelen’

Voor EXERTIS-tablets:

• Ga naar instellingen

• Selecteer ‘uitschakelen’ bij ‘niet storen’

• Zie je in de rechterbovenhoek van het scherm een vliegtuigsymbool, tik dan op 'ga naar meer’. Tik op ‘vliegtuigmodus’ en selecteer ‘uit’.

Controleer je printer

Zie je de melding ‘onverwachte fout’, probeer de antenne van de printer dan te roteren en maak een testafdruk. Lost dit het probleem niet op, neem dan contact op met Deliveroo Support.

Is je printer verbonden maar drukt die niet af, druk dan op de papierinvoerknop. Pakt de printer geen papier op, neem dan contact op met Deliveroo Support.