Veelgestelde vragen: besteltablet
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom is het scherm van mijn tablet leeg/wit?

Zie je een leeg scherm, witte tekst of afbeeldingen, volg dan de stappen hieronder op basis van je tabletmodel:

Voor ASUS:

• Verwijder de tablet uit de standaard.

• Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt en zet de tablet aan zoals je dat normaal gesproken zou doen.

• Kun je de tablet nog steeds niet aanzetten, neem dan contact op met Deliveroo Support.

Voor EXERTIS/Lenovo:

• Verwijder de tablet uit de standaard.

• Houd de aan/uit-knop 5 seconden ingedrukt en zet de tablet aan zoals je dat normaal gesproken zou doen.

• Werkt dit niet, probeer de tablet dan ten minste 2 uur op te laden aan een computer (soms, wanneer de batterij helemaal leeg is, heeft de tablet meer oplaadkracht nodig).

• Kun je de tablet nog steeds niet aanzetten, neem dan contact op met Deliveroo Support.

Zie je het scherm van het besturingssysteem, dan is een van de drie knoppen aan de zijkant van de tablet meer dan 20 seconden ingedrukt geweest. Haal de tablet uit de standaard, schakel hem in en stel de standaard anders op om te zorgen dat deze geen knoppen indrukt.

Waarom laadt mijn tablet niet op?

Laad die dan ten minste 2 uur op aan een computer, want wanneer de batterij helemaal leeg is, heeft de tablet soms meer oplaadkracht nodig dan een gewone oplader.

Merk je fysieke schade op aan de oplaadpoort of -kabel, neem dan contact op met Deliveroo Support.

Waarom sluit mijn app zich vanzelf af?

De Deliveroo-app sluit automatisch nadat de tablet 10 minuten geen wifi-verbinding heeft, om een toename in afgewezen bestellingen te voorkomen.

Waarom kan ik de app niet openen?

Zorg dat de tablet is opgeladen, dat de tabletstandaard geen knoppen indrukt en dat de tablet is verbonden met wifi.

Waarom kan ik de Deliveroo-app niet zien?

Je moet contact opnemen met Deliveroo Support als de app van je tablet is verwijderd.

De app kan niet gedownload worden via de Google Play Store. Neem contact op met Deliveroo Support.

Waarom is mijn scherm vergrendeld?

We raden het gebruik van een pincode of patroon voor het ontgrendelen van de tablet sterk af, omdat we je geen wachtwoordinformatie kunnen geven als je vergeet hoe je de tablet moet ontgrendelen.

Is de tablet vergrendeld en ben je de ontgrendelingsinformatie vergeten, neem dan contact op met Deliveroo Support zodat we de instellingen van de tablet kunnen resetten.

Waarom gaat mijn tablet aan en uit?

Zorg dat de standaard goed is opgesteld en geen knoppen op de tablet indrukt.

Blijft de tablet zichzelf aan- en uitzetten, neem dan contact op met Deliveroo Support.