Waarom is het scherm van mijn tablet leeg/wit?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zie je een leeg scherm, witte tekst of afbeeldingen, volg dan de stappen hieronder op basis van je tabletmodel:

Voor ASUS:

• Verwijder de tablet uit de standaard.

• Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt en zet de tablet aan zoals je dat normaal gesproken zou doen.

• Kun je de tablet nog steeds niet aanzetten, neem dan contact op met Deliveroo Support.

Voor EXERTIS:

• Verwijder de tablet uit de standaard.

• Houd de aan/uit-knop 5 seconden ingedrukt en zet de tablet aan zoals je dat normaal gesproken zou doen.

• Werkt dit niet, probeer de tablet dan ten minste 2 uur op te laden aan een computer (soms, wanneer de batterij helemaal leeg is, heeft de tablet meer oplaadkracht nodig).

• Kun je de tablet nog steeds niet aanzetten, neem dan contact op met Deliveroo Support.

Zie je het scherm van het besturingssysteem, dan is een van de drie knoppen aan de zijkant van de tablet meer dan 20 seconden ingedrukt geweest. Haal de tablet uit de standaard, schakel hem in en stel de standaard anders op om te zorgen dat deze geen knoppen indrukt.