4. Bestellingen en bezorgen
Bestellingen automatisch accepteren

Verhoog je sales door bestellingen op de Deliveroo-tablet automatisch te accepteren

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verhoog je sales door bestellingen op de Deliveroo-tablet automatisch te accepteren

Als restaurant heb je de mogelijkheid om met onze nieuwe functie ‘automatisch accepteren’ alle nieuwe bestellingen op je Deliveroo-tablet automatisch te accepteren.

Automatisch accepteren is geweldig voor je klanten

Automatisch accepteren biedt je klanten betere service. Ze krijgen in de app direct te zien dat je hun bestelling aan het bereiden bent. Lekker toch!

Automatisch accepteren is geweldig voor het team in je restaurant

Dankzij automatisch accepteren kan je team zich concentreren op het bereiden en inpakken van bezorgbestellingen en het bedienen van klanten, in plaats van elke bestelling op de bezorgtablet te moeten accepteren.

Als je restaurant POS-integratie heeft, is het een goed idee om automatisch accepteren elke dag aan te zetten. Zo hoeft niemand naar de tablet om te kijken en bied je klanten de beste bezorgervaring.

Heb je geen integratie, gebruik deze functie dan op drukke dagen wanneer je bestellingen sneller wilt verwerken en genoeg voorraad hebt om alle bestellingen uit te voeren.

Opmerking: automatisch accepteren is niet van toepassing op ingeplande bestellingen en je kunt de functie op elk moment aan- of uitzetten via de instellingen van de tablet.

Restaurantpartners die automatisch accepteren gebruiken zien hun afwijzingen met 11% dalen en het aantal bezorgde bestellingen toenemen.

Veelgestelde vragen

Hoe zet ik automatisch accepteren aan? Elke dag word je bij het openen van je restaurant gevraagd of je automatisch accepteren voor die dag wilt aanzetten. Als je dit aan het begin van de dag niet aanzet, kun je dat later altijd nog doen via de instellingen. Wil je automatisch accepteren niet gebruiken, kies dan ‘handmatig accepteren’.

Kan ik automatisch accepteren uitzetten als ik meer controle over bestellingen wil tijdens drukke periodes? Ja, dat kan. Je kunt automatisch accepteren gemakkelijk uitzetten via de instellingen op de tablet.

Wanneer moet ik automatisch accepteren gebruiken? Als je restaurant POS-integratie heeft, is het een goed idee om automatisch accepteren elke dag aan te zetten. Zo hoeft niemand naar de tablet om te kijken en kan je personeel haar klanten de beste ervaring geven. Heb je geen integratie, gebruik deze functie dan op drukke dagen wanneer je bestellingen sneller wilt verwerken en genoeg voorraad hebt om alle bestellingen uit te voeren.

Hoe weet ik wanneer ik een nieuwe bestelling binnenkrijg? De tablet geeft twee seconden het geluidssignaal voor ‘nieuwe bestelling’. De nieuwe automatisch geaccepteerde bestelling verschijnt vervolgens bovenaan je bestellijst.

Hoe zit het met ingeplande bestellingen? Ingeplande bestellingen worden niet automatisch geaccepteerd of bevestigd. Restaurants moeten, wanneer automatisch accepteren is ingeschakeld, ingeplande bestellingen nog steeds accepteren en je moet je huidige procedure voor ingeplande bestellingen niet veranderen.

Worden grote bestellingen automatisch geaccepteerd? Ja, bestellingen van elke waarde, waaronder grote bestellingen, worden automatisch geaccepteerd als de functie is aangezet en de bestellingen ‘z.s.m.’ zijn. Als het grote ingeplande bestellingen zijn, worden ze niet automatisch geaccepteerd.

Wat gebeurt er als mijn tablet kapot gaat terwijl automatisch accepteren aanstaat?De tablet moet ingeschakeld zijn om de functie te laten werken, dus bestellingen worden niet automatisch geaccepteerd.

Wat moet ik doen als ik een automatisch geaccepteerde bestelling niet kan uitvoeren? Bel Live Orders Support om de bestelling te annuleren. Zij annuleren de bestelling voor je en de klant wordt op de hoogte gebracht.

Wat zien klanten als een bestelling automatisch wordt geaccepteerd?  Automatisch accepteren betekent dat een klant zijn bestelling in de app meteen ziet als GEACCEPTEERD. De stap waarin de bestelling bij het restaurant wordt bevestigd wordt dus helemaal overgeslagen, wat de snelheid van je service verbetert.