6. Probleemoplossing en technische ondersteuning
Een gloednieuwe look voor de Restaurant Order Management-app
Een gloednieuwe look voor de Restaurant Order Management-app

De komende weken lanceren we een nieuwe look voor de Restaurant Order Manager-app.

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De komende weken lanceren we een gloednieuwe look voor de Restaurant Order Manager-app. Deze designverbeteringen maken het makkelijker om bestellingen, je menu en instellingen te beheren.

Er zijn drie grote veranderingen:

De druktemodus staat nu aan de linkerkant en wordt oranje weergegeven als deze is ingeschakeld. Het navigatiemenu staat nu rechtsboven.

1. De druktemodus staat nu linksboven

2. Lijst met afgeronde bestellingen

3. Het navigatiemenu staat nu rechtsboven

4. Als je restaurant gesloten is, wordt onderaan een banner getoond

Restaurants met eigen bezorging kunnen de Busy knop vinden in het drop down menu aan de linkerkant op de tablet.

De timer die aftelt naar de aankomsttijd van de rider is nauwkeuriger en wordt om de paar minuten bijgewerkt op basis van de locatie van de rider.

1. BIj actieve bestellingen wordt de aankomsttijd van de rider nauwkeuriger weergegeven. Bovendien wordt deze in real time bijgewerkt op basis van de locatie van de rider

2. Tik aan de rechterkant op een bestelling om de bestelgegevens te bekijken.

In plaats van één lang menu hebben we secties toegevoegd zodat je er gemakkelijker door kunt navigeren. Het is ook makkelijker om te zien welke items beschikbaar zijn: items op voorraad zijn groen en onbeschikbare items zijn rood.

1. Blader door je menu per categorie.

2. Onbeschikbare items worden rood weergegeven

3. Items die vandaag niet beschikbaar zijn, worden oranje weergegeven

4. Beschikbare items worden groen weergegeven

We willen graag weten wat je van deze gloednieuwe look vindt, dus we stellen je feedback op prijs: