3. Je account en menu beheren
Beheer je account waar je maar wilt met Partner Hub

Leer mee over Partner Hub

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt nu je restaurant beheren wanneer jij wilt en dat allemaal op één plek. Met Partner Hub kun je:

• Promoties met Marketeer maken en aanbieden aan nieuwe en bestaande klanten voor meer bestellingen

• Toegang krijgen tot je operationele data en inzien hoe je meer zou kunnen verkopen (denk aan bereidingstijden, geweigerde bestellingen en  klantbeoordelingen)

• Facturen voor een heel jaar downloaden en beheren

• Favoriete schotels van je klanten ontdekken

• Bestellingen live tracken

We hebben de toegang in etappes uitgerold. De uitnodigingen om een wachtwoord te maken en Partner Hub te activeren, zijn per e-mail verstuurd.

FAQ

Ik kan mijn uitnodiging niet vinden

We hebben de uitnodigingen naar de eigenaar of de contactpersoon in ons systeem gestuurd. Als je de e-mail niet hebt ontvangen, dan kun je nog steeds een account maken.

Hiermee ga je naar de pagina 'Wachtwoord vergeten'. Niet schrikken, dat is normaal. We hebben een tijdelijk wachtwoord voor je ingesteld dat je nu moet veranderen.

Heb je nog meer vragen? Neem dan contact op met je lokale partner team.

Ik kan geen wachtwoord maken

Om veiligheidsredenen kun je een wachtwoord maken tot 14 dagen na de uitnodiging om je Online Account te activeren.

We hebben een tijdelijk wachtwoord voor je ingesteld. Om je eigen wachtwoord te maken, moet je het bestaande resetten.

Hiermee ga je naar de pagina 'Wachtwoord vergeten'. Niet schrikken, dat is normaal.

Wachtwoord vergeten?

Klik hier om je wachtwoord te resetten. Als er voor dat e-mailadres een account bestaat, dan sturen we daar zo een reset-mail naartoe.

Heb je nog andere vragen? Stel ze via de pagina ‘Help’ in de Partner Hub. Hier lees je hoe je een supportaanvraag indient in de Partner Hub.