Tabletnotificaties instellen

Zorg dat de instellingen voor geluid, scherm, tijd en datum juist zijn

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zet de slaapstand van het scherm op Nooit

In een restaurant is het vaak druk. Zorg dat de slaapstand van je tabletscherm op Nooit staat zodat je geen bestellingen mist.

1. Om de slaapstand op Nooit te zetten, tik op slaapstand.

2. Tik op Nooit.

Zet het volume van je tablet voluit

Restaurants kunnen erg rumoerig zijn. Zet het volume voor alle opties voluit zodat je de notificaties voor nieuwe bestellingen hoort.

1. Sleep naar rechts om het volume voor Media voluit te zetten.

2. Sleep naar rechts om het volume voor Alarm voluit te zetten.

3. Sleep naar rechts om het volume voor Notificaties voluit te zetten.

Bevestig dat de datum en tijdzone van de tablet juist zijn

Zorg dat je de juiste datum en tijdzone hebt ingesteld zodat er geen verwarring kan ontstaan over de bezorgtijden.

1. Tik om de tijdzone van het netwerk te gebruiken.

2. Tik om de juiste tijdzone te selecteren.