Je printer en tablet instellen

Zo stel je je nieuwe Deliveroo-apparatuur in

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bestellingen ontvangen

Je apparatuur instellen

Controleer voordat je begint of je apparatuur goed is ingesteld.

Check ook het volgende:

1. De tablet en printer staan allebei aan en zijn verbonden met de bijbehorende opladers.

2. De knoppen op de tablet worden niet geblokkeerd door de standaard.

3. Er zit een rol in de printer

Het Startscherm

Het startscherm heeft twee hoofdknoppen. De eerste opent Deliveroo en de tweede opent de apparaatinstellingen.

1. Deliveroo.

2. Instellingen.

3. Wifi.

4. Batterij.

5. Terug.

6. Startscherm systeem.

7. Overzicht.

Verbinden met wifi

Om in te loggen op de tablet en bestellingen te ontvangen, moet je altijd verbonden zijn met het internet.

Zorg dat je verbinding maakt met je beste privénetwerk. Je kunt bestellingen missen als je onbetrouwbaar openbaar wifi gebruikt.

1. Tik op de knop om wifi aan te zetten.

2. Tik op je beste privénetwerk om te verbinden.

Verbinden met je Bluetooth-printer

Om bestelbonnen te printen voor de keuken, riders en klanten, moet je verbonden zijn met de Bluetooth-printer.

1. Tik op de knop om je Bluetooth in te schakelen.

2. Tik op Jolimark TP510 of 20:2C.

3. Vul de pincode in: 1234

Inloggen

Voordat je aan de slag kan, moet je verbonden zijn met het internet en je je inloggegevens bij de hand hebben. Deze hebben we per e-mail naar je toegestuurd.

1. Om in te loggen open je Deliveroo op het startscherm.

2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

3. Volg de instructies die op het scherm verschijnen.

Als je vastloopt, neem dan contact op met onze live helpdesk

Je restaurant openen

Nu alles ingesteld is, kun je bestellingen gaan ontvangen. Je hoeft alleen maar je restaurant te openen om te beginnen.

1. Tik op het hamburgermenu ☰ in de linkerbovenhoek van het scherm nadat je bent ingelogd.

2. Om te openen voor bestellingen tik je op de knop.

3. Om je restaurant te sluiten en geen bestellingen meer te ontvangen, tik je nog een keer op de knop.

Nu moet je bestellingen kunnen ontvangen!