1. Aan de slag op Deliveroo
Eerste kennismaking: zo werkt Deliveroo

Ontdek hoe Deliveroo werkt voor partners

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een korte introductie van Deliveroo, wat ons anders maakt en wat je als Deliveroo-partner kunt verwachten.

Hoe werken bestellingen op Deliveroo?

• Klanten kunnen op jouw website bestellen, op onze website bestellen of bestellen met de Deliveroo-app. Deze is verkrijgbaar voor iOS en Android. Ze vullen hun postcode in om een restaurant in de buurt te vinden.

• Klanten kiezen wat ze van je menu willen en plaatsen hun bestelling.

• Jij accepteert de bestelling, bereidt het eten en verpakt het dan zorgvuldig.

• Zodra de bestelling klaar staat, haalt een rider die samenwerkt met Deliveroo de bestelling op en bezorgt die bij de klant. De klant kan de voortgang van de bestelling volgen via de website of app van Deliveroo.

Waarom is Deliveroo de beste bezorgpartner om mee samen te werken?

Wij zijn experts in het koppelen van geweldige gerechten aan hongerige klanten. Als het originele maaltijdbezorgbedrijf hebben we technologie, logistiek en expertise van wereldklasse in huis. Bovendien bieden we toegang tot een wereldwijd netwerk van getrainde bezorgers.

Elke bezorging wordt gevolgd. Dankzij onze Just in Time-technologie kun je je klanten de beste bezorgervaring bieden en je maaltijden warm, vers en op tijd bezorgen.

Wie bezorgt?

Als partner van Deliveroo heb je toegang tot ons netwerk van riders. We bezorgen de bestellingen van je klanten binnen gemiddeld 32 minuten.

Hoe ver bezorgen jullie?

Kwaliteit is onze prioriteit. We hanteren een vaste bezorgradius zodat je bestelling nooit langer onderweg is dan nodig.

Hoeveel kost het?

We bieden verschillende mogelijkheden, waaronder voor bezorgen. Zo kun je de producten en prijzen kiezen die bij jouw bedrijf passen.

Bij je aanmeldkosten ontvang je tools voor groei en, mocht je die nodig hebben, een Deliveroo alles-in-een tablet met ingebouwde printer en een professioneel fotografiepakket voor je menu.

We brengen bij elke verkoop servicekosten in rekening voor het bezorgen van de bestelling en het verzorgen van de klantenservice.

Welke restaurants zijn er nog meer te vinden op het platform?

We beheren een diverse selectie restaurants van hoge kwaliteit in jouw omgeving.

Deze variëren van kleine onafhankelijke restaurants tot nationale ketens.

Welke vormen van marketing biedt Deliveroo?

We breiden het aantal gebruikers continu uit via brandmarketing. Daarnaast adverteren we op zoekmachines en social media.

Om je te helpen bij de marketing van je bedrijf in de app, organiseren we seizoenscampagnes en hebben we een gratis tool voor partners genaamd Marketer. Daarmee creëer je in slechts een paar klikken je eigen aanbiedingen voor klanten.

We bieden ook gratis borden voor in je zaak en hebben een speciale verpakkingenwinkel waar je merkverpakkingen kunt kopen.

Wanneer hoor ik of mijn restaurant is toegelaten?

We doen ons best om je binnen 7 dagen na je registratie te laten weten of je aanmelding is gelukt.