Skip to main content
Je nieuwe startpagina in de Hub
H
Written by Hannah Morgan
Updated over a week ago

De startpagina van de Partner Hub heeft een nieuw jasje gekregen om je meer praktische gegevens te bieden over je prestaties, en je specifieke tips te geven over hoe je je bedrijf kunt laten groeien, zoals het optimaliseren van je operationele activiteiten en het zorgen voor meer verkoop.

Belangrijkste kenmerken

Hoe je presteert

Verkoopoverzicht

Op de nieuwe startpagina staat een vernieuwd verkoopoverzicht waarin je ziet hoe je je bedrijfsprestaties kunt verbeteren aan de hand van: praktische aanbevelingen, downloadbare rapporten en eenvoudigere navigatie binnen de Hub. Bovendien kun je met de introductie van een interactieve verkoopgrafiek het volgende doen:• Prestaties bekijken op het gebied van de bruto verkoop, geaccepteerde bestellingen en de gemiddelde bestelwaarde voor uiteenlopende, vooraf ingestelde datumfilters die je bovenaan de pagina kunt kiezen.
• Deze gegevens vergelijken met de voorgaande periode om trends en veranderingen in je prestaties te identificeren.
• Praktische aanbevelingen ontdekken om het meeste uit de Hub te halen.

Je bedrijf laten groeien

Dit deel van de nieuwe startpagina bevat onderdelen waarmee je de cijfers die je groei op Deliveroo beïnvloeden leert begrijpen, identificeren en verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan scores en beoordelingen, en een momentopname van je operationele prestaties. Deze nieuwe onderdelen bieden je het volgende:

Een beeld van de prestaties binnen je klantbeoordelingen in de app en operationele cijfers, plus de mogelijkheid om deze te vergelijken met eerdere periodes, om de veranderingen in je prestaties te zien.
Praktische aanbevelingen waarmee je het meeste uit de Hub haalt.

Alle operationele informatie die op de vorige startpagina stond, kun je nu vinden op de nieuwe pagina Bedrijfsvoering die je kunt vinden in het hoofdmenu.

Hoe te beginnen

De nieuwe startpagina bekijken

Je startpagina wordt automatisch bijgewerkt tijdens de lancering, je hoeft hier niets voor te doen! Voel je vrij om de nieuwe onderdelen te gebruiken en feedback te geven via enquêtes in de Hub of via je contactpersonen bij Deliveroo.

De komende maanden blijven we de startpagina verbeteren, met meer functies en praktische inzichten waarmee je op Deliveroo kunt groeien!

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de oude inzichten?

Al je eerdere operationele inzichten vind je op de pagina Bedrijfsvoering in het hoofdmenu.

Hoe verander ik het datumbereik?

Gebruik de datumkiezer bovenaan de startpagina om een datumbereik te kiezen, waaronder: afgelopen 7 dagen, afgelopen week, afgelopen 30 dagen en vorige maand

Hoe download ik deze gegevens?

Klik op ‘Naar rapporten’ om verschillende rapporten te downloaden en je prestaties beter te begrijpen.

Waar vind ik de praktische aanbevelingen?

Deze aanbevelingen vind je via de links ‘Hoe kan ik...’ onderaan elk onderdeel van de startpagina. Elke link opent een pop-upvenster met suggesties over wat je kunt doen in de Hub, en links naar verdere hulpbronnen.

Did this answer your question?