All CollectionsGet set up and discover the Restaurant Hub3. Restaurant Hub
Je bedrijf beheren met de Partner Hub-app, waar je ook bent
Je bedrijf beheren met de Partner Hub-app, waar je ook bent

Blijf op de hoogte dankzij realtime meldingen en beheer je bedrijf efficiënt met de nieuwe Partner Hub-app.

H
Written by Hannah Morgan
Updated over a week ago

De Partner Hub-app maakt het partners makkelijker om hun bedrijf te beheren, waar ze ook zijn. Met tijdige meldingen en een interface die geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten, blijf je op de hoogte van operationele problemen, nieuwe kansen en meer, allemaal vanaf je mobiele apparaat.

Belangrijkste kenmerken

Hub-meldingen

Blijf op de hoogte met tijdige meldingen waarmee je onmiddellijk actie kan ondernemen om je bedrijf te verbeteren.• Nieuwe beoordelingen van klanten binnen: dagelijkse melding wanneer nieuwe klantbeoordelingen wachten op een reactie.
• Bestelonderbreking gedetecteerd: realtime melding als je locatie 2 opeenvolgende bestellingen van klanten annuleert of afwijst.
• Eerste bestelling geannuleerd of afgewezen: realtime melding als de eerste bestelling van de dag is geannuleerd of afgewezen.

Pushmeldingen

Je kunt pushmeldingen inschakelen om nooit meer een melding uit de Hub te missen.

Meldingencentrum

Meldingen die je hebt gemist vind je in het nieuwe Meldingencentrum.

Hoe te beginnen

Installeer de Partner Hub-app

De Partner Hub-app is een progressieve webapplicatie (PWA) die je kunt installeren door naar de Hub te gaan op je mobiele webbrowser. Volg de instructies op om de app te downloaden en je bedrijf efficiënter te gaan runnen:

• Voor iOS-telefoons ga je naar de Hub in je browser en tik je op het pictogram voor delen. Selecteer daarna ‘Zet op beginscherm’.
• Voor Android-telefoons ga je naar de Hub in je browser en volg je de installatieprompts.

Ga voor meer gedetailleerde instructies naar partner-hub.deliveroo.com/settings/app.

Zet pushmeldingen aan

Je kunt pushmeldingen aanzetten door eerst de app te installeren en ze daarna in te schakelen wanneer je dat wordt gevraagd.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de app?

De app is vooral bedoeld voor managers die de operationele activiteiten van meerdere locaties beheren. De app is echter handig voor alle besluitvormers op ons platform.

Kunnen teamleden de app gebruiken?

Ja, elk teamlid kan de app installeren en gebruiken.

Op welke platforms is de app beschikbaar?

De app kan geïnstalleerd worden op iOS- en Android-telefoons en -tablets, maar ook in ondersteunde desktopbrowsers.

Hoe installeer ik de Partner Hub-app op iOS?

Ga naar de Hub in je browser en tik op het pictogram voor delen. Selecteer daarna ‘Zet op beginscherm’.

Hoe installeer ik de Partner Hub-app op Android?

Ga je naar de Hub in je browser en volg de installatieprompts. Ga voor meer gedetailleerde instructies naar partner-hub.deliveroo.com/settings/app.

Waar vind ik meldingen binnen de app?

Alle Hub-meldingen zijn te zien in het nieuwe Meldingencentrum (het pictogram van het belletje in de Hub).

Hoe zet ik pushmeldingen aan?

Wanneer je de app voor het eerst installeert, word je gevraagd om toestemming te geven voor pushmeldingen. Geef toestemming. Werkt dit niet, probeer de app dan te verwijderen en opnieuw te installeren om het probleem op te lossen.

Hoe zet ik pushmeldingen uit?

Je kunt pushmeldingen uitzetten via de instellingen van je apparaat.

Blijf op de hoogte en beheer je bedrijf efficiënt met de Partner Hub-app. Installeer de app nu en behoud de controle over je operationele activiteiten, waar je ook bent!