1. Aan de slag op Deliveroo
Allergenen aan je menu toevoegen

Waarom je allergenen aan je menu moet toevoegen en hoe je dit doet met de Menu Manager in de Partner Hub

A
Geschreven door Ash H
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je bent wettelijk verplicht informatie over allergenen beschikbaar te maken voor je klanten.

Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat de allergie-informatie op je menu('s) altijd correct en up-to-date blijft. Lees het allergenenbeleid van Deliveroo.

Met de Menu Manager kun je jouw allergie-informatie snel en makkelijk beheren.

Voeg informatie over allergenen toe aan menu-items via de Menu Manager:

• Log in bij de Partner Hub.

• Klik in de zijbalk op ‘Menu's’.

• Selecteer een menu.

• Selecteer het item waarover je allergie-informatie wilt toevoegen of voeg een nieuw item toe via ‘Nieuw item’.

• Scrol in het venster ‘Item bewerken’ omlaag naar Allergenen.

• Selecteer de allergenen voor dat item (je kunt er meer dan een selecteren).

• Als het item geen allergenen bevat vink je dit aan: ‘Dit item bevat geen bekende allergenen’.

• Klik op ‘Opslaan’ en dan op ‘Publiceren’ om je menu bij te werken.

Tip: het is belangrijk om de allergie-informatie voor elk item in te vullen, zelfs als het item geen allergenen bevat. In dat geval selecteer je voor dat item ‘Dit item bevat geen bekende allergenen’.

Voeg informatie over allergenen toe aan menu-opties:

• Scrol naar de relevante categorie in je menu.

• Selecteer ‘Opties toevoegen’ om je bestaande opties te zien of nieuwe toe te voegen.

• Scrol naar Allergenen in het pop-upvenster.

• Voeg allergenen toe of vink ‘Dit item bevat geen bekende allergenen’ aan.

• Klik op ‘Opslaan’ en ‘Publiceren’ om je menu bij te werken.