Controleer je openingstijden

Je kunt je openingstijden controleren op je tablet. Tik op het hamburgermenu ☰ in de linkerbovenhoek van het scherm en dan op Openingstijden.

Plan gesloten dagen in via je tablet

Via je tablet kun je de dagen inplannen dat je gesloten bent, bijvoorbeeld voor vakanties, verbouwingen of bijscholing van het personeel. Om op je tablet naar de 'Dagen gesloten' te gaan, tik je op het menu en dan op 'Dagen gesloten'.

1. Tik op 'Nieuwe toevoegen' om nieuwe gesloten dagen toe te voegen.
  2. Vul een begin- en einddatum in en tik op Opslaan als je klaar bent.

We weten dat plannen kunnen wijzigen, daarom kun je zelf de gesloten dagen aanpassen en verwijderen.

E-mail ons om je openingstijden te wijzigen

Je kunt je openingstijden tijdelijk of permanent wijzigen voor feestdagen of evenementen. Stuur een e-mail naar restaurants@deliveroo.nl/ partners@deliveroo.be  met de gewijzigde tijden, wanneer ze in moeten gaan en voor hoe lang.